НАИМ (Национа асоцијација на пронаоѓачи на Македонија) го посетиja Претседателот на Република Северна Македонија Проф.Д-Р Стево Пендаровски

Nа 28 Октмври 2019 год членови на делегација на НАИМ (Национа асоцијација на пронаоѓачи на Македонија)  го посетиja Претседателот на […]

Read More